Сторінка 1 – Відгуки - Mild By Nature, Pycnogenol, сироватка (крем), заспокійливий омолоджувальний засіб, 28 г (1 унція) - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
> <>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





iHerbCustomer
Золото
Опубліковано 8.06.2023
339
64
34
92
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду

Крем дуже приємної консистенції, приємний аромат. Ідеально для чутливої шкіри. Пікногенол є суперантиоксидантом, у 50 разів потужнішим, ніж вітамін Е, він допомагає зробити менш помітними вікові та мімічні зморшки. Пікногенол не дає нашій шкірі саморуйнуватися, утримує вологу і як наслідок зберігає шкіру молодою і здоровою, без зморщок, обвисань і старіння.    Склад доповнений такими корисними компонентами: Екстракт чебрецю — має сильні антисептичні, бактерицидні та дезодорувальні властивості, тонізує шкіру, покращує мікроциркуляцію, освіжає, усуває запалення й почервоніння; Екстракт родіоли рожевої — стимулює обмін речовин і клітинне оновлення шкіри, має омолоджувальну та загальнозміцнювальну дію, знімає запалення, зберігає вологу та підвищує пружність шкіри; Екстракт тамаринда - нейтралізує токсини, вирівнює колір обличчя, стабілізує, підсилює та пролонгує дію гіалуронової кислоти; Екстракт зерен — профілактика зморщок і їх зменшення, збільшує сонцезахисний фактор, зволожує, заспокоює, знімає почервоніння, допомагає впоратися із сухістю та відновлює еластичність; Екстракт насіння розторопші — має антиоксидантні, протизапальні, регенеративні властивості, покращує мікроциркуляцію, знижує підвищену проникність капілярів; Гіалуронова кислота — омолоджує, зволожує, згладжує, має протизапальні властивості.

Опубліковано 7.05.2024
26
0
0
0
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду

Пікногенол – це найсильніший із відомих антиоксидантів. Він запобігає передчасному старінню та багатьом хворобам. Пікногенол зміцнює кровоносні судини, пригнічує запальні процеси, підвищує рухливість суглобів, покращує зір. Є одним із найбільш ефективних природних засобів при захворюваннях вен (варикозне, тромбофлебіт), при набряках та нічних судомах нижніх кінцівок. Пікногенол - це рослинний екстракт, який позначають ОРС-85 або ОРС-85+ залежно від джерела його отримання: ОРС-85 - цей пікногенол одержують з кори приморської сосни, що росте у Франції, він має сильніші антигістамінні властивості, захищає організм від алергічних реакцій. ОРС-85+ - отримують з виноградних кісточок, має сильніший антиоксидантний (антиокислювальний) ефект називається (активін). Пікногенол корисний для профілактики серцево-судинних та онкологічних захворювань. Завдяки такому складу пікногенол є незамінним лікувальним профілактичним засобом. Також використовують спортсмени для прискорення відновлення організму після навантажень.